Avand o experienta de peste 5 ani in comercializarea pieselor, va punem la dispozitie, din stoc, piese pentru masini de spalat rufe si piese pentru masini de spalat vase.
Pentru reparatii masini de spalat rufe si reparatii masini de spalat vase folosim piese originale si noi. Folosim piese second-hand doar in anumite probleme exceptionale.

Apeland la serviciile de reparatii masini de spalat la domiciliu, scapati de toate problemele pe care le intampinati cu aparatura Dvs., lasandu-le pe acestea in grija unui specialist.
Asiguram reparatii masini spalat rufe si reparatii masini de spalat vase atat in Bucuresti si Ilfov, cat si in localitatile invecinate.

Folosind formularul de contact sau apeland numerele noastre de telefon, ne puteti comunica ce problema aveti cu masina de spalat si vom gasi solutia potrivita pentru Dvs. Ne deplasam rapid pentru constatare si eventuala reparatie a masinii de spalat.

Va oferim service masini de spalat pentru urmatoarele marci: Alaska, Ariston, Ardo, Arctic, Altus, Beko, Basic, Bosch, Candy, Campomatic, Daewoo, Electrolux, Euroline, Electra, Fagor, Fourlis, Gorenje, Gala, Hoover, Hyundai, Indesit, Ignis, Iberna, LG, Maxwell, Nei, Ocean, Platinium, Polar, Philco, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi si Zerowat.

Date fiscale

SC EVEREST TECH SRL
Nr. Reg. Com.: J40/7674/2016
CUI: 36149411
Sediu social: Mun. Bucuresti, Sector 3, Strada Trapezului, nr. 7, ap. 26
Capital social: 200 lei